ประชาสัมพันธ์การสอบ IS ระดับบัณฑิตศึกษา คณะพาณิชย์ - 10 พ.ค. 62

โครงการ MIF

- Cash Flow Sensitivity of Cash: Evidence in Thailand By Veeravan Reongvan

- Trader Type Effects on The Volatility-Volume Relationship: Evidence from SET50 Future Index By Poramej Torntham

- Comparison of Single-regime GARCH-type Models with the Markov Switching Model on Forecasting SET50 and SET100 By Veeraya Wongnapakarn

- Performance of Rule-based Trading on SET Portfolios By Pongpat Khamchoo

- The Reasons for Appealing Chinese Companies Listing in America and Hong Kong-IPO Event After 2008 Global Economic Crisis By Yina Qiu

- The Effect of Social Capital in Thailand By Parkpoom Leksuntarakorn

- Merger and Acquisition activities and IPO Long-run Underperformance By Apiwat Chaninwongsiri

- The Role of Corporate Governance in Outward Foreign Direct Investment (OFDI) Undertaking by Thai Enterprises By Nattaya Boonkliang

- Board Characteristics and Firm Riskiness: Evidence from Thailand By Ruksit Poomdeeying

- Arbitrage in Gold Spot (XAU/USD) & Gold Future (COMEX) by using Pair Trading Strategy from Threshold Co-integration Model By Krittika Thamphongsri

- Bank Credit Risk and Corporate Governance: Evidence in Thailand By Maneewan Arunteerawut

- The Determinants of Stock and Bond Return Comovements: Evidence from US, Japan and Thailand By Warin Chivakanit

- Google Search Intensity and The Variation of Excess Return in Thai Stocks By Parsiri Suthiyuth

- Financial Stability from Banks’ Competition: Evidence from Malaysia, Singapore and Thailand By Sisaya Wongvanichaphan

- The Fair Value and Motivation of Acquisition: A Study of Delta Electronics (Thailand) By Lalitrudee Onkaew

- Financial Distress and Competitors’ Investment: Evidence in Thailand By Phatsarida Nualsrithong